Kérdésed van? Hívj minket, segítünk!

8:00-16:00-ig Tel: 06-70-617-14-40

Védekezés az immunrendszer erősítésével

immunerősítés

Tartalomjegyzék

Az immunrendszer normál működésének támogatása 

Védekezőképességünk erősítése mindig fontos, de a járványok, komolyabb megpróbáltatások időszakában elsődleges a szerepe a betegségek megelőzésében. Az, hogy egy fertőző betegség legyengült, vagy erős szervezettel találkozik, lényegesen meghatározza a vírusos megbetegedés lefolyását és a gyógyulás esélyét.

Az immunrendszer erősítésének részei a helyes higiénés szokások, egészséges életmód kialakítása, és sokat tehetünk szervezetünk megfelelő működésének támogatásáért a természetes kivonatokon alapuló étrend-kiegészítők fogyasztásával.

Amennyiben szervezetünket a természet erejével támogatjuk, a legjobb döntést hozzuk. Mi is passzolna jobban testünk működéséhez, mint a természetes hatóanyagok. A piac óriási, nehéz a választás. Nyilván a legjobbat szeretnénk felkutatni. Olyan termékre van szükségünk, ami biztonságos, nagy tisztaságú, garantált hatóanyagtartalma van és a hátterében egy megbízható, komoly gyártó cég áll. Az USA Medical vitaminjai és növényi kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítői számos olyan összetevőt tartalmaznak, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Ilyen összetevők például a C-vitamin, B6-vitamin, cink, A-vitamin, D-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, réz, szelén. Az USA medical IMMUNE SUPPORT kapszula ezek közül tartalmazza a C-vitamint, B6-vitamint, cinket is, ezen kívül E-vitamin tartalma támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét.

A felsorolt összetevők megtalálhatók más termékekben is, ezért a MULTIVITAMIN FOR MEN, valamint a MULTIVITAMIN FOR WOMEN kapszulák egyes alkotóelemei is az immunrendszer védelmét szolgálják.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Jelenleg a termékeket árusító forgalmazók betegséget megelőző vagy azt kezelő hatásokról, gyógyhatásokról és jótékony hatásokról nem állíthatnak semmit, ahogy az ezekre történő utalás sem megengedett.

Népszerű cikkeink

Legkelendőbb termékeink

What Our Clients Say
3433 vélemény