Kérdésed van? Hívj minket, segítünk!

8:00-16:00-ig Tel: 06-70-617-14-40

IMMUNRENDSZER​

USA medical Multivitamin kapszulák férfiaknak és nőknek: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és növényi kivonatok az immunrendszer működésének támogatására.

Az immunrendszer feladatai

Az immunrendszer szervezetünk belső, láthatatlan védelmi hálója, melynek segítségével felvehetjük a harcot a baktériumokkal, fertőzésekkel, gombákkal, kórokozókkal és betegségekkel szemben. Szervrendszere éppolyan komplex, mint a működése: ide tartozik a nyirokrendszer, a nyirokerek, a csecsemőmirigy, a lép, a nyirokcsomók, a mandulák, a féregnyúlvány és a fehérvérsejtek is.

Az immunrendszer hibátlan és egészséges működésének feltétele a kiegyensúlyozott és teljes értékű étrend, a kellő mennyiségű és minőségű alvás, valamint a stresszmentes, harmonikus élet. Tegyél érte, és támogasd működését étrend-kiegészítőinkkel te is!

Az immunrendszer működése és típusai

Az immunrendszernek két típusát különböztetjük meg: a veleszületett, vagy más néven nem specifikus, valamint a szerzett, vagy más néven adaptív, illetve specifikus immunitást. Mindkettő egyaránt szükséges a szervezet védelmi rendszerének fenntartásához.

A nem specifikus immunitás sajátossága, hogy minden idegen részecske ellen ugyanazzal a fagociták és citokinek által működtetett mechanizmussal védekezik: megkeresi, azonosítja, bekebelezi, majd megsemmisíti őket. A nem specifikus immunitást biztosító sejtek leginkább egy járőröző rendőrcsapatra hasonlítanak, hiszen szolgálnak és védenek, legyen bárki az ellenség.

Az adaptív immunitás ezzel szemben olyan, mint egy hadsereg. Képzi magát, fejlődik, és egy-egy konkrét ellenségre specializálódik, amelyet annak antigénjei alapján ismer fel. Amikor egy adott kórokozó elkezd szaporodni a testben, az adaptív immunrendszer T- és B-limfocitákat termel. A T-limfociták aztán közvetlenül pusztítják el az idegen részecskéket, míg a B-limfociták immunglobulinokat, azaz ellenanyagot termelve segítik a kórokozókkal szembeni harcot. Sőt, a memóriasejtek segítségével a limfociták azt is biztosítják, hogy a már ismert kórokozó a későbbiekben se okozhasson gondot.

Immunrendszer-erősítés férfiaknak

Hitted volna, hogy a férfiak és nők immunrendszerének működése eltér? Pedig így van! Egy friss ausztrál kutatás eredményei szerint a férfiak T-limfocitái valamiképpen kommunikálnak a nemi hormonokkal. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egyes betegségekkel szemben a férfiak kevésbé ellenállóak, mint a nők.

A jelenlegi statisztikai adatok azt mutatják, hogy születésük pillanatában a fiúk várható élettartama rövidebb, és egyes betegségek előfordulási valószínűsége is magasabb náluk, mint nőtársaiknál. Azaz az erős és egészséges immunrendszer elengedhetetlen számukra!

Az egészséges életmód és rendszeres mozgás mellett az ásványi anyagokban, nyomelemekben, vitaminokban, növényi kivonatokban egyaránt gazdag USA medical Multivitamin for Men is épp nekik való!

A készítményben található A-, C-, D-, E-, B1-, B2-, B3- ,B5- , B6- , B12-vitaminok, valamint a biotin, a cink, a folsav, a kalcium, a króm, a magnézium, a mangán, a szelén és a réz együttes erővel járulnak hozzá az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Immunrendszer-erősítés nőknek

A női élet velejárója, hogy egyszerre több fronton kell helytállni. A munka, a család, a gyerekek és a háztartás intéznivalói egytől egyig jelentős nyomást helyeznek a nőkre, ezáltal a fizikai és érzelmi fáradtság, a kimerültség, az állandó multitasking és készenléti állapot lemeríti az “elemeket”.

Bár az elegendő mennyiségű és minőségű alvást senki számára nem tudjuk biztosítani, azért a 12 vitamint, 7 különféle ásványi anyagot és nyomelemet, valamint 14 különböző növényi és gyümölcskivonatot tartalmazó USA medical Multivitamin for Women táplálékkiegészítőnket nagy szeretettel ajánljuk.

Immunhiányos állapot, autoimmun betegség

Az autoimmun betegségek egyre több ember életét keserítik meg kellemetlen tünetekkel. Az okok nagy része még feltárásra vár, az azonban már bizonyos, hogy egyes tevékenységek hiánya vagy megléte károsan vagy kedvezően befolyásolja az egyén immunrendszerének működését.

Mit tehetünk az immunrendszer védelmében?

  • Tartsuk alacsonyan stressz-szintünket! Könnyű azt mondani, nem igaz? Fontos tudnunk azonban, hogy az állandósult magas stressz károsítja a szervezetet és az immunrendszert. Vagyis, ha gyakran vannak nehéz időszakok az életünkben, célszerű megismerni a jógát, a tornát, a meditációt, de az is lehet, hogy magánéleti vagy munkahelyi változásokra van szükség.
  • Táplálkozzunk egészségesen! A szervezet kiegyensúlyozott működéséhez fontos a megfelelő tápanyagok biztosítása.
  • Mozogjunk rendszeresen! A testmozgás nemcsak a stressz levezetésében segít, hanem az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol.
  • Aludjunk eleget! A kialvatlanság immár népbetegség. A krónikus fáradtság ugyanakkor a mentális teljesítményre és az immunrendszerre is káros hatással van, így nagyon fontos, hogy jól és eleget aludjunk.
  • Hagyjuk abba a dohányzást és a többi önkárosító szenvedélyünket! Az egészségtelen étrendhez hasonlóan a dohányzás és más addiktív szerek fogyasztása is jelentősen gyengíti az immunrendszert.
  • Törődjünk lelki-mentális egészségünkkel is! Az immunrendszer működése nagyban összefügg a lelki egészséggel is. Ezért fontosak a tartalmas, bizalomra épülő emberi kapcsolatok, illetve az önmagunkkal való egészséges kapcsolódás fenntartása.

Szeretnél teljes és egészséges életet élni? Törődj magaddal, és támogasd szervezetedet minden lehetséges módon!

Rendeld meg táplálékkiegészítőinket most!

Vélemények

Vásárlóink mondták

0 +

Több, mint 2000 ötcsillagos vélemény

Rated 4.7 / 5 | 2105 vélemény alapján

Rating Rating Rating Rating Rating
Névtelen

Rövid ideje szedem együtt a két vitamint, így hatékonyságáról pontos értékelést még nem tudok adni

Rating Rating Rating Rating
Katalin Boros

Jó,csak nem raknék bele steviat,mert sokan nem bírják

Rating Rating Rating Rating Rating
Névtelen

A lányom szedi és az első pár napban is könnyebbnek érezte magát, elmúlt szorongás és stressz

Rating Rating Rating Rating Rating
Névtelen

Nagyon jó, pihentető az alvásom, mióta szedem. Máskor is fogok rendelni belőle, másnak is ajánlottam már.

Rating Rating Rating Rating Rating
Laura G.

nagyon elégedett vagyok a termékkel, legközelebb rendelni fogok

Rating Rating Rating Rating Rating
Lívia

Kiváló termék, pontos és gyors volt a kiszállítás. Tejes mértékben elégedett vagyok.

What Our Clients Say
3433 vélemény