Kiszállítás Magyarországon

Az EU és USA területén is megtalálsz bennünket​

Vásárlási és szállítási információk

A hétköznap 12:00-ig leadott rendeléseket igyekszünk még aznap összeállítani és átadni a futárnak, ezért nagy valószínűséggel a csomagot már a következő munkanapon kézbesítheti szerződött partnerünk, a GLS.

A pénteken 12:00 után és hétvégén leadott rendelések hétfőn kerülnek feldolgozásra, ezért a csomagok várható érkezése a keddi nap. Hétvégén nem szállítunk ki csomagot.
Esetleges csúszás a megterhelt ünnepi vagy promóciós időszakokban előfordulhat, ahogy az időjárási viszonyoktól függően is változhat a kiszállítás napja.

A rendelésed házhoz szállítással, valamint már GLS csomagpontra is kérheted!

Szállítás díj:
A 15.000 Ft alatti megrendelések szállítási díja 1500 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes.

Mikor érkezik meg pontosan a csomagod?
A rendelés pontos érkezéséről a GLS futárszolgálattól érkező e-mail értesítőben megadott szállítási adatok alapján tudsz informálódni.

Külföldi szállítás érdekel?
Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@usamedical.hu e-mail címünkön.

A weboldalunkon megvásárolni kívánt termékek árát háromféle módon tudod kiegyenlíteni:

Utánvét ( rendelésed értékét a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheted)

SimplePay bankkártyás fizetés online
Átutalás

Elektronikus számlát állítunk ki a papír helyett, mert szeretjük a természetet!

Minden weboldalunkon keresztül leadott megrendelésről automatikus visszaigazoló e-mail-t küldünk, amennyiben az adatok kitöltésekor az e-mail cím helyesen szerepelt. Egyes levelező rendszerek, mint például freemail, citromail sajnos levélszemétként kezelik ezeket a visszaigazolásokat, így ha nem kaptál e-mail-t, kérjük ellenőrizd “spam” és “promóció” mappádat is. Ha egyáltalán nem kaptál értesítést, kérjük érdeklődj az info@usamedical.hu e-mail címünkön.

A megrendelt termékek végösszegéről elektronikus számlát állítunk ki, melyet szintén a megadott e-mail címre küldünk el Neked.

Az online bankkártyás fizetés sikertelensége esetén a rendelési adatok nem érkeznek be hozzánk, ezért kérjük próbáld meg újra leadni a rendelésed, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@usamedical.hu e-mail címen.

A kampányok ideje alatt megnövekedett rendelések száma miatt előfordulhat, hogy a kiszállítás ideje meghosszabbodik 1-2 munkanappal.