TERMÉKEK
MENÜ

Vitaminok és ásványi anyagok

PRÉMIUM MINŐSÉG – KEDVEZŐ VITAMIN ÁRAK

Az USA medical étrend-kiegészítők között megtalálhatjuk a nők és a férfiak számára készített multivitaminokat is számukra elsődleges 12 vitaminnal és 7 féle ásványi anyaggal, nyomelemmel.

A vitaminkészítmények összetevői között szerepel az A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, B6-vitamin,  B12-vitamin, B5-vitamin.

Az ásványi anyag tartalmú készítmények összetevői között szerepel a Kalcium, Folsav, Biotin, Magnézium, Cink, Szelén, Réz, Mangán, Króm, Molibdén.

A megbízhatóságot előírás szerinti forgalomba hozatal, laborellenőrzés, OGYÉI engedély és a szükséges tanúsítványok garantálják.

Vitaminok a USA Medical kínálatában

Az USA Medical étrend-kiegészítők között megtalálhatóak a nők és a férfiak számára készített multivitaminok is, a szervezetünk számára kiemelten fontos 12 vitaminnal és 7 féle ásványi anyaggal és nyomelemmel. A vitaminkészítmények összetevői között szerepel az A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin és B5-vitamin. Az ásványi anyag tartalmú készítmények összetevői között szerepel a kalcium, folsav, biotin, magnézium, cink, szelén, réz, mangán, króm és molibdén. A megbízhatóságot a jogszabályi előírásoknak megfelelő forgalomba hozatalés a gyártó által kiadott tanúsítványok is garantálják.

Gyakori kérdések a vitaminok kapcsán

Mit tartalmaznak a terhesség előtti vitaminok?

A terhesség előtti vitaminok olyan tápanyagokat tartalmaznak, amely a várandós nő szervezetének megváltozott tápanyagigényét  és a magzat fejlődését segíthetik. Ilyen például a folát, amely a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.

Vízben oldódó vitaminok vs. zsírban oldódó vitaminok: mi a különbség?

A zsírban oldódó vitaminokat (lipovitaminok) az emberi szervezet képes tárolni a zsírszövetekben és a májban. Ezzel szemben a vízben oldódó vitaminokat a szervezet nem képes tárolni hosszú távon.

A vízben oldódó vitaminok listája:

 • B1-vitamin (tiamin)
 • B12-vitamin (kobalamin)
 • B2-vitamin (riboflavin)
 • B3-vitamin (niacin)
 • B5-vitamin (pantoténsav)
 • B6-vitamin (priridoxin)
 • Biotin (H-vitamin)
 • C-vitamin (aszkorbinsav)
 • Folsav (M-vitamin)

A zsírban oldódó vitaminok listája:

 • A-vitamin
 • D-vitamin
 • E-vitamin
 • K-vitamin

Melyek az immunrendszer egészséges működését támogató vitaminok?

Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok támogathatják az immunrendszer működését. Hogy melyek az immunrendszer működését támogató vitaminok? Az A-, B12-, B6-, C- és D-vitamin, illetve a cink, folát, réz és szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Melyek a legfontosabb vitaminok?

Sokakban felmerül a kérdés: melyek a legfontosabb vitaminok? A válasz egyszerű: az összes esszenciális vitamin fontos! Az egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen a napi vitamin szükséglet kielégítése. 

Mi a vitaminok szerepe az egészség megőrzésében?

A vitaminok szerepe az egészség megőrzésében szerteágazó és diverz. A vitaminbevitel hozzájárulhat a csontok egészségének megőrzéséhez (K és D vitaminok), a normál immun funkció fenntartásához és számos egyéb alapvető fiziológiai folyamathoz.

Vitaminok terhesség alatt is szedhetőek?

A vitaminok terhesség alatt is segíthetnek a mikrotápanyag szükséglet kielégítésében. A folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Fontos azonban, hogy bármilyen étrend-kiegészítő használata előtt egyeztessen kezelőorvosával.

Léteznek koleszterincsökkentő vitaminok?

Bizonyos vitaminok és ásványi anyagok támogathatják a kardiovaszkuláris rendszer egészségét. Véleményünk szerint kimondotta nkoleszterincsökkentő vitaminok nem léteznek, az alábbi komponenseket tartalmazó étrend-kiegészítők azonban segíthetnek a megfelelő HDL és LDL koleszterin szint megőrzésében:

 • Az ALA (alfa-linolénsav) hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
 • A béta-glükánok támogatják a vér normál koleszterinszintjének fenntartását.
 • A glükomannán segíti a vér normál koleszterinszintjének fenntartását.
 • A guargumi segíti a vér normál koleszterinszintjének fenntartását.
 • A hidroxipropil-metil-cellulóz hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének megőrzéséhez.
 • A kitozán támogatja a vér normál koleszterinszintjének fenntartását.
 • A linolsav hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Étrend-kiegészítő és kozmetikum készítményeink nem helyettesítik az egészséges életmódot és a vegyes, kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl a javasolt adagolási mennyiséget. Ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszert szed, konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével, mielőtt bármelyik termékünket alkalmazni kezdené. Az étrend-kiegészítőkre és szájápoló kozmetikai készítményekre vonatkozó jogszabályok értelmében nem állíthatunk gyógyhatást vagy betegséget megelőző hatást a készítményekről. Termékeink nem a betegségek megelőzésére vagy gyógyítására szolgálnak. A CBD termékeket terhesség vagy szoptatás esetén tilos alkalmazni. Amennyiben weboldalunkat használja, azzal elfogadja Adatvédelmi szabályzatunkat és Általános Szerződési Feltételeinket. Az USA Medical® márkanévben a “medical” kifejezés nem jelent gyógyászattal kapcsolatos tevékenységet.

Vásárlóink mondták

A Q10-et ismerem, a régi kifogyása után fogom szedni.

Klára
Rating Rating Rating Rating Rating

Még nem tudok róla nyilatkozni, mert nem rég óta használom.

Névtelen
Rating Rating Rating Rating Rating

Megalapozott véleményt még nem tudok írni, de fogok még rendelni ebből a termékből !

Dezső
Rating Rating Rating Rating Rating

A szív izom erősítésére használom,koromnál fogva szinte kötelező a használata vitalitásban is segít.

Mária G.
Rating Rating Rating Rating Rating

A Blood Sugar Ultra termék már a 3-4. nap után meghozta az ígért eredményt.

Zsuzsanna
Rating Rating Rating Rating Rating

A terméket férjemnek vásásroltam, akinek kezdődő cukorbetegsége van. Mióta szedi a BLOOD SUGAR ULTRA-t, nem romlott a vércukor értéke és nincs szüksége gyógyszeres kezelésre. Köszönöm USA Medical!

Mónika
Rating Rating Rating Rating Rating

Több, mint 150.000 eladott termék

Gyors kiszállítás
Akár másnap megérkezik, ingyenes szállítással.*

Megbízható termék
Az USA medical kft. magyar forgalmazó, több ezer vásárlóval.

Labortesztek
A hatóanyag tartalmat laborvizsgálati eredmények igazolják.

Több, mint 400 partner
Bioboltokban és gyógyszertárakban is megvásárolhatod.

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ