GYÓGYGOMBÁK​

Fedezd fel organikus kivonatainkat!

Gondos betakarítás, kíméletes feldolgozás és fenntarthatóság

A fontos poliszacharidok megőrzése érdekében a gyógygombákat közvetlenül a gondos betakarítás után fajtától és állapottól függően különböző módon szárítják: részben napon szárítással, érzékenyebb gombák esetében hagyományos szárítási rendszerben.

A szárítási fázis befejeztével a gyógygombák termőtestét megőrlik. Az őrlési folyamatok a gomba típusától függően is eltérőek. Egyes gombafajták természetükből adódóan durva őrléssel vagy több őrlési lépéssel előkezelést igényelnek a kívánt finomság elérése érdekében. A rendkívül finom port a különösen hatékony „shellbroken” eljárással nyerik, melynek során feltörik a gombák sejtfalát. A feldolgozás után porunk szemcsemérete 0,125 mm-nél kisebb, ezért kiemelkedően jó minőségű és biológiailag hasznosítható.

Kivonat vagy őrlemény?

A különbséget a poliszacharidok koncentrációja határozza meg!

A két adagolási forma közötti különbség a poliszacharidok koncentrációjában rejlik.
A por a gomba finom és finom őrlésével jön létre, a fontos tápanyagok és összetevők megmaradnak.
A kivonat őrölt porból készül, és jóval nagyobb koncentrációban tartalmaz néhány vízben oldódó összetevőt, vagy teszi elérhetővé az emberi szervezet számára.
A növényekkel ellentétben a gombák sejtfala kitinből áll.
Mivel a poliszacharidok a kitin szerkezetében kötődnek, és csak elenyésző mennyiségben szabadulhatnak fel az emésztés során. Azonban egy speciális, forró vizes extrakciónak köszönhetően a kivonatban a fontos anyagok, mint például a poliszacharidok, feloldódnak és így a szervezet számára hasznosíthatóvá válnak.

Vélemények

Vásárlóink mondták

0 +

Több, mint 2000 ötcsillagos vélemény

Rated 4.7 / 5 | 2105 vélemény alapján

Rating Rating Rating Rating
Ádám A.

A rendelés zökkenőmentes és gyors volt. A gomba kivonatokat a megvételt követően rendszeresen használjuk. Közérzet, egészség, energia a tetőfokon.

Rating Rating Rating Rating Rating
Iván

A webáruház szolgáltatásaival meg voltam elégedve. a szállítással mindenn rendben volt. Napi 1 kapszulát vettem be a gombakivonatból, jótékony hatását éreztem. Ebben a téli szezonban eddig semmiféle betegséget nem kaptam el.

Rating Rating Rating Rating Rating
Éva

Memória javítàsra vettem a terméket. Eddig màs gyàrtó hasonló termékét vettem, de àr érték arànyba ez a termék jobb.

Rating Rating Rating Rating Rating
István Kovács

Nagyon meg vagyok elégedve a webàruhàzzal!Gyorsan megjött a kèrt termèk!A termékekkel is megvagyok elègedve!

Rating Rating Rating Rating Rating
Noémi

Depresszió ellen, álmatlanság ellen kiváló, hangulatjavító

Rating Rating Rating Rating Rating
Tamásné B.

Több éve szedem az USA medical Cbd olajat illetve pár hónapja a gomba kivonatokat is szedem nagyon elégedett vagyok! Csak az önök termékét találom a legmegbízhatóbbnak !

What Our Clients Say
3135 vélemény