Kérdésed van? Hívj minket, segítünk!

8:00-16:00-ig Tel: 06-70-617-14-40

Rólunk

A természet és a tudomány együtt jobb hellyé teheti a világot

LOS ANGELESBEN KEZDŐDÖTT

Mindig van megoldás…

Csapatunk tagjai már megtapasztalták a növényi alapú készítmények jótékony hatásait, éppen ezért indult útnak a vállalkozás. Ez számunkra nem csak munka, hanem küldetés, hogy másoknak is segíthessünk.

Cégünk alapítója hosszú éveket töltött azzal, hogy orvosról orvosra járva találjon megoldást egészségügyi problémájára. Egy véletlen folytán találkozott azzal a természetes összetevővel, melyről azelőtt még soha nem hallott. Kipróbálta és pár hónap alatt megoldást talált arra, amiről azt gondolta, hogy egy életen át vele marad.

Ekkor döntött úgy, hogy saját márka alatt, mások számára is elérhetővé teszi ezeket a természetes összetevőket.

Los_Angeles_Winter_2016

TERMÉKEINK EREDETE

Termékeink egy része az USA-ban, FDA tanúsított üzemben, a GMP (Helyes Gyártási Gyakorlat) irányelveit követve készül.

Legújabb készítményeinket pedig már az EU-ban állítjuk elő, magyar gyógyszerész
és amerikai természetgyógyász közös fejlesztéseként!

Számos termékünk az ismert vitaminokon és ásványi anyagokon felül klinikai tanulmányokkal rendelkező, védjegyzett hatóanyagokat és szabadalmaztatott növényi kivonatok keverékét is tartalmazza, így ezekkel a teljesen egyedi összetételű étrend-kiegészítőkkel csak az USA medical kínálatában találkozhatsz!

A GYÁRTÁS

Étrend-kiegészítő készítményeink előállításakor a HACCP rendszer alkalmazásával, az európai élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően történik a gyártás.

A GMP elveken alapuló beszerzési, termékfejlesztési, valamint gyártási folyamatainkat egyaránt gyógyszerész felügyeletével működtetjük, így biztosítva, hogy étrend-kiegészítőink minden tekintetben megfeleljenek vásárlóink elvárásainak.
Az akkreditált laboratóriumi partnerünk által végzett vizsgálatokkal folyamatosan ellenőrizni tudjuk a beszállítóinktól vásárolt alapanyagok, valamint a késztermékeink minőségét egyaránt.
A jogszerű hazai étrend-kiegészítő forgalmazás követelményeinek eleget téve, természetesen minden termékünk szerepel az OGYÉI étrend-kiegészítőket nyilvántartó adatbázisában.

Pharmaceutical technician in sterile environment working with equipment at pharmacy industry
egeszseg_a_mindennapokban

USA medical márka

Aki minket választ, biztos lehet abban, hogy nagy tisztaságú, garantált hatóanyag-tartalmú készítményt használhat.

Magyarországi partnereink listáját itt tekintheti meg.

Az USA Medical termékcsalád tagjai már Csehországban, Szlovákiában és Svédországban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek!

https://usamedical.cz/

https://usamedical.se/

https://usamedical.sk/

Népszerű termékeink

What Our Clients Say
3433 vélemény