Kérdésed van? Hívj minket, segítünk!

8:00-16:00-ig Tel: 06-70-617-14-40

Ashwagandha® KSM66 kapszula glicinnel 60 db

(44 vásárlói értékelés)

Magas  hatóanyagtartalmú, kiválóan hasznosuló,  teljes spektrumú Ashwagandha gyökér kivonat: India több ezer éves tudása és a tudomány innovációja egyetlen kapszulában – ez a KSM-66 Ashwagandha, melyet 22 “Gold standard” humán klinikai vizsgálatban értékeltek! Az ashwagandha kivonatot 350 mg glicinnel ötvöztük, mindenféle adalékanyagtól mentesen! Glutén mentes!

Érend-kiegészítő kapszula
OGYÉI notifikációs szám:
31197/2023
Kiszerelés: 60 db
Származási ország: EU

Leírás

Összetevők

Adagolás

Laborvizsgálat

Vélemény (44)

KSM-66 ASHWAGANDHA® – Teljes spekrumú ashwagandha gyökér kivonat 350 mg glicinnel

Az “indiai ginzeng” vagy más néven ashwagandha növénynek kizárólag a gyökeréből előállított, praktikusan adagolható Ashwagandha KSM 66 kapszulák 350 mg hozzáadott glicint, valamint az ashwagandha-ban természetes módon előforduló alkaloidokat, vasat, kolint és 18 különféle zsírsavat tartalmaznak.  A 250 mg kivonatot tartalmazó kapszulát elegendő naponta egyszer, étkezés előtt 20-30 perccel bevenni.

Az Ashwagandha (Withania somnifera) az Ayurveda, az indiai hagyományos orvoslási rendszer zászlóshajója. Ez a gyógynövény évszázadok óta ismert, de a farmakológiai és orvostudományi közelmúltbeli tanulmányok robbanása miatt csak most tapasztal jelentős növekedést világszerte. Az ashwagandha azon kevés adaptogén gyógynövények egyike, amelyek jelentős hatással vannak az emberi test működésének pszichológiai és fiziológiai vonatkozásaira egyaránt.

És hogy miért érdemes az USA medical KSM-66 ASHWAGANDHA® + Glicin kapszulát választani?

Az általunk alkalmazott KSM-66 Ashwagandha-kivonat előállítási folyamata során kizárólag a növény gyökér részeit használják fel, a tiltott levelét nem! Ezáltal kiváló minőségű, teljes spektrumú kivonat jön létre, mely nemcsak megfelel az Ayurveda követelményeinek, hanem a gyökérben rejlő lehetőségeket is megőrzi.

 1. A KSM-66 a megengedett legmagasabb koncentrációjú, biológiailag leginkább hozzáférhető teljes spektrumú gyökérkivonat a piacon, amely a gyógynövény összes természetes összetevőjét az eredeti egyensúlyában tartja meg.
 2. A legszélesebb körű kutatási tanulmányokkal és klinikai kísérletekkel rendelkezik!
 3. A KSM-66 rendelkezik a legmagasabb arányban a withanolidokkal a ma elérhető összes márkás, csak gyökérkivonat közül. A HPLC-vel mérve több mint 5%-os withanolid-koncentrációt tartalmaz.
 4. A KSM-66 semleges ízű és nem keserű, mint a többi ashwagandha kivonat, így kiváló választás ételekhez és italokhoz adva.
 5. A KSM-66 a maga nemében egyedülálló, „zöld kémia” elveken alapuló extrakciós eljárással készül alkohol, vagy szintetikus oldószer használata nélkül.
 6. A KSM-66 az Ixoreal ashwagandha kivonata, amelyet 14 éves kutatás-fejlesztési folyamat során hoztak létre és finomítottak. A KSM-66 a legjobb ashwagandha kivonat a mai világpiacon abból a szempontból, hogy ez a ma elérhető legmagasabb koncentrációjú teljes spektrumú kivonat. A „teljes spektrumú” kivonat olyan kivonat, amely megőrzi a különböző összetevők egyensúlyát, mint az eredeti gyógynövényben, anélkül, hogy bármelyik összetevőt túlreprezentálná.
 7.  Az Ixoreal tudományos csapat meg volt győződve arról, hogy az ashwagandha gyökér esszenciája kivonható anélkül, hogy elveszítené erejét, és a növénykémia árnyalatainak elsajátítására szánta el magát, és megtette azt, amit addig senki sem tudott elérni.A “Green Chemistry” feldolgozással holisztikusan tudták kivonni az összes gyökéresszenciát, miközben megőrizték annak természetes gyógyító erejét.  Az  ayurvédában alkalmazott hagyományos kivonási módszerét vette át és nagymértékben finomította, hogy kiváló minőségű ashwagandha kivonatot állítson elő, ötvözve a hagyományost a modernnel. Ebben rejlik az Ixoreal „titkos szósza”, mely egy szabadalmaztatott eljárás.
 8. Az Ixoreal piacvezető az ashwagandha hatékonyságát vizsgáló klinikai vizsgálatok és alapkutatások terén. A KSM-66-ot 22 „Gold Standard” humán klinikai vizsgálatban értékelték. A gyártó együttműködik nagy akadémiai és kutatóintézetekkel, ráadásul az Ixoreal partnereivel végzett összes klinikai vizsgálat a megalapozottság standardjait követi: randomizált, kettős vak, placebo-kontrollos vizsgálatok.

Ahhoz, hogy egy gyógynövény szisztémás szinten működjön, a fitokemikáliák komplex keverékére van szüksége, amely sokféle hatással van az emberi szervezetre. Az ashwagandha azon kevés gyógynövények egyike a világon, amelyekben ilyen komplex keverék található. Mivel az ashwagandha szisztémás szinten működik, több mint 20 különböző alkalmazási területe van, amelyeket a gyógynövény gyógyászati ​​szakkönyvek is leírnak.

Az ashwagandha-kivonat tartalmaz természetes módon előforduló

 • vasat, mely hozzájárul a normál szellemi működés és a szív normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban, valamint hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez is, illetve
 • kolint is, mely részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében és a normál zsíranyag-cserében, valamint hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.

Miért ötvöztük GLICINNEL?

A glicin a szervezet által termelt aminosav. Nélkülözhetetlen a kollagén, a csontok, a bőr, az izmok és a kötőszövetek szerkezetét adó fehérje előállításában.

A glicin szerepet játszik az idegi jelátvitelben. Ellentétben bizonyos aminosavakkal, amelyeket kizárólag élelmiszerekkel kell beszerezni, a szervezet képes glicint termelni.

A legtöbb jelenlegi kutatás a glicin alvásban, hangulatban betöltött szerepére összpontosít. A bizonyítékok azonban korlátozottak, ezért további vizsgálatokra van szükség.

Ashwagandha – Tudományos háttér és kutatások

Az Ashwagandha (Withania Somnifera Dunal) narancs színű bogyós gyümölcs-termést hozó indiai örökzöld, mely az Ayurveda, azaz az indiai hagyományos gyógyászati rendszer meghatározó eleme. Alkalmazása Indiában már évszázados tapasztalatokkal bír, és rasayanaként, azaz fiatalítószerként ismerik el. Épp ezért termékenységfokozóként, afrodiziákumként és általános egészségtámogató növényi kivonatként egyaránt használják.

A nyugati tudományos világ azonban csak nemrégiben ismerte fel az indiai ginzeng valódi lehetőségeit, melyek feltérképezésére az USA-ban jelenleg is számos kutatás zajlik. Az érvényes eredményekből egyértelműen kitűnik, hogy az Ashwagandha adaptogén gyógynövényként elősegíti a szervezet egyensúlyát, azaz segít a szervezetnek sikeresen alkalmazkodni a stresszes körülményekhez. 

Mivel a terápiás hatások lenyűgözően széles skálájával rendelkezik, az Ayurveda a gyógynövények hercegeként emlegeti. A hatások ilyen széles skálája talán abból adódik, hogy az ashwagandha az egyik legösszetettebb gyógynövény, amelyben sok fitokémiai összetevő található. Vagyis azon kevés gyógynövény egyike, amely jelentős hatással van az emberi működés pszichológiai és fiziológiai aspektusaira egyaránt.

 

 • Az ashwagandha és a szorongás, stressz

  A Chandrasekhar, Kapoor és Anishetty kutatók által végzett 2002-es vizsgálat a nagy koncentrációjú, teljes spektrumú ashwagandha-kivonat hatását mérte fel a szorongásos és stressz tünetek kezelésében.

  Az eredmény: a magas koncentrációjú, teljes spektrumú Ashwagandha gyökér kivonattal kezelt csoportban a 60. napon a placebó csoporthoz képest szignifikánsan csökkentek a pontszámok az összes stresszértékelési skálán. Tudj meg többet a kutatásról angol nyelven itt –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/65999KSM66AshwagandhaInfoNo1.pdf

 

 • Az ashwagandha és a férfi termékenység

  Egy mumbai klinikán 22-46 éves, rendszeres szexuális életet élő, orvosi vizsgálatok által igazoltan egészséges, párjukat teherbe ejteni nem képes férfiakon elvégzett kutatás igazolta, hogy a vizsgált minta mutatóiban az ashwagandha-kivonat alkalmazásának hatására jelentős kedvező eltérés tapasztalható.

  A kísérlet 90. napjára a vizsgálatban részt vevő férfiak spermaszáma 167%-kal, az ejakulátum mennyisége 53%-kal, a spermasejtek aktivitása 57%-kal, az alanyok tesztoszteronszintje pedig mintegy 17%-kal lett magasabb. További információk a kutatásról itt–> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66814-KSM-66-Ashwagandha-Testosterone-s.pdf

 

 • Az ashwagandha és az izomerősítés, rehabilitáció

  Egy 18 és 50 év közötti férfiakat érintő kutatásban a férfiak naponta két alkalommal 300 mg-os dózisban fogyasztottak ashwagandha-kivonatot. A nyolchetes kísérleti periódus végére az alanyok izomereje nőtt, tesztoszteronszintje emelkedett, testzsírszázaléka azonban csökkent. Fontos tudnivaló, hogy a kedvező változások nem társultak semmilyen más mellékhatással vagy kedvezőtlen tünettel! Kíváncsi vagy? Itt többet is megtudhatsz –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/04/71572-KSM-66-Ashwagandha-Muscle-s.pdf

 

 • Az ashwagandha és a kardiovaszkuláris egyensúly

  Egy indiai kutatásban 20 és 50 év közötti, egészséges BMI-értékekkel rendelkező kísérleti alanyok egészségi állapotát monitorozták, miközben intenzív mozgástevékenységben vettek részt. A kísérlet résztvevőinek egy része napi két alkalommal, alkalmanként 300 mg ashwagandha-kivonatot fogyasztott, míg a kontrollcsoport placebót kapott.

  A 8 illetve 12 hetes kutatás eredményei azt mutatják, hogy az asgwagandhat fogyasztó résztvevők mozgásának hatékonysága nőtt, általános egészségi állapota javult. Az önbevallásos teszteken a kísérleti személyek magasabb pontszámokkal értékelték közérzetüket és egészségügyi állapotukat egyaránt. Ismerd meg a részleteket itt –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66106KSM66AshwagandhaInfoNo3.pdf

 

 • Az ashwagandha és a női szexuális zavarok

A Trupti kórházban végzett kísérlet alanyai olyan 21 és 50 év közötti nők voltak, akik bár rendszeresen éltek szexuális életet, csökkent szexuális érzékeléssel és más szexuális zavarokkal küzdöttek. A kísérleti alanyok a nyolchetes vizsgálat során napi két alkalommal fogyasztottak alkalmanként 300 mg ashwagandha-kivonatot. Ezt követően a női szexuális egészség feltérképezésére alkalmas FSFI- , valamint az FSDS-indexeken elért pontszámok, illetve a kísérlet alatt megvalósult együttlétek száma alapján értékelték a résztvevők aktuális állapotát.

           A kísérlet eredményei azt mutatják, hogy az ashwaganda-kivonatot fogyasztó nők FSFI-indexe szignifikánsan nőtt, azaz javultak a női szexuális funkciók, nőtt a szexuális érzékelés és mérséklődött a hüvelyszárazság. A hölgyek szexuális aktivitása ugyan nem mutatott jelentős változást, de a megélt orgazmusok száma és minősége jelentős javulást mutatott. Olvass tovább itt –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/65103KSM66AshwagandhaInfoNo2.pdf

 

 • Az ashwagandha és a stressz-túlsúly összefüggései

          A nyolchetes kísérletben olyan 18 és 50 év közötti férfiak és nők vettek részt, akiknek stressz-szintje a PSS-skála szerint legalább húsz volt, azaz jelentős napi stresszt éltek meg. Az alanyok BMI-indexe emellett 25 és 39,99 közé esett. A kísérlet alatt a résztvevők napi két alkalommal, alkalmanként 300 mg-os dózisban fogyasztottak ashwagandha-kivonatot.

          Az eredmények szerint a résztvevők kortizolszintje 22%-kal, testsúlya átlagosan 3%-kal csökkent a nyolchetes időszak alatt. Jelentősen mérséklődött a résztvevők stressz-szintje is, az önbevallásos teszten az alanyok oldottabbnak, magabiztosabbnak érezték magukat és könnyedebbnek ítélték saját helyzetüket. Ismerd meg a részletes kutatást itt –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66931-KSM-66-Ash-Info-StressWeight-s.pdf

 

 • Az ashwagandha és a memória, kognitív képességek

  Choudhary, Bhattacharyya és Bose kutatók által 2017-ben publikált vizsgálat az ashwagandha-fogyasztás memóriára és más kognitív képességekre való esetleges hatásait térképezte fel. A nyolchetes kísérleti periódus végére az alanyok általános memóriája, logikai emlékezete, figyelemfenntartási képessége, információfeldolgozási sebessége és végrehajtó funkciói egyaránt szignifikáns javulást mutattak. Tudj meg többet a kutatásról itt –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/67207-KSM-66-Ashwagandha-Info-Cognitive-s.pdf
 • Az ashwagandha és anti-aging

  Egy 2013-as kutatás eredményei szerint az ashwagandha fogyasztása 20%-kal növelte egyes sejtcsoportok élettartamát és életminőségét. Olvass róla itt–> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66662-KSM-66-Ashw-Info-Lifespan-s.pdf
 • Az ashwagandha és a pajzsmirigy

  Egy indiai kutatásban az ashwagandha pajzsmirigyre tett hatásait vizsgálták. A kiválasztott kísérleti alanyok normál T3- és T4-szint mellett emelkedett THS-értékekkel (4.5-10) bírtak. A kísérlet során nyolc héten át napi két alkalommal az alanyok alkalmanként 300 mg-os ashwagandha-kivonatot kaptak, majd a vizsgálat negyedik, ill. nyolcadik hetében vérvétellel ellenőrizték a pajzsmirigyhormonok szintjét a vérben.

  Az eredmények a teljes folyamat alatt a TSH-szint szignifikáns csökkenését mutatták. A T3-szint a negyedik héten 18,6%-kal, a nyolcadik héten 41,5%-kal volt magasabb. A T3-szint a negyedik hét végére 9,3%-kal, a nyolcadik hét végére 19,6%-kal emelkedett, emellett a résztvevők 75%-a számolt be a pajzsmirigy-túlműködés tüneteinek mérséklődéséről. Ismerd meg a kutatást közelebbről itt –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/04/71820-KSM-66-Ashwagandha-Hypothyroidism-s-Inforgraphic.pdf
 • Az ashwagandha és az alvásminőség

  Egy 2019-es vizsgálat az ashwagandha-kivonat alvásminőségre gyakorolt hatásait vizsgálta. A kutatás előkészítő szakaszában feltérképezték az inszomniás és alvászavaros alanyok alvásának minőségét, majd a csoport egyik felének tíz héten át napi két alkalommal 300 mg ashwagandha-kivonatot adtak. A tizedik hét végére a placebót fogyasztó alanyok adatai változatlanok voltak, illetve egyes mutatókban romlottak, az ashwaganda-fogyasztók azonban az önbevallásos teszten és a különféle méréseken is szignifikánsan jobb eredményeket értek el. Azaz az ashwagandha-kivonat fogyasztása jelen kutatás szerint hozzájárul az alvásmennyiség és -minőség tényleges növeléséhez. Forrás: https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66662-KSM-66-Ashw-Info-Lifespan-s.pdf

  Egy másik, 2020-as kutatás során nyolchetes periódusban vizsgálták, miként hat az ashwagandha-kivonat rendszeres alkalmazása az egészséges és az alvászavarban szenvedő kísérleti alanyok alvásminőségére. Ez a vizsgálat is hasonló eredményekkel zárult, ugyanis mind az alvásukban nem zavart egészséges személyek, mind az alvási nehézségekkel küzdő személyek alvásminősége jelentős javulást mutatott. A kivonat előnye továbbá, hogy egyetlen alanynál sem alakult ki hozzászokás, függőség vagy mellékhatás. Forrás_02: https://ksm66ashwagandhaa.com/clinical-studies/
 • Az ashwagandha és a szív, valamint a légzés ellenállóképessége

  A kardiorespiratikus állapot a szív és a légzőrendszer azon képessége, hogy testünk tartós fizikai aktivitással járó tevékenységek alatt is juttat oxigént a vázizomzatba. A kardiorespiratikus állapot mutatója a VO2 max, azaz a maximális oxigénfogyasztás mutató, melyet a 2021-es vizsgálat egyik központi mutatójaként is választottak.

  A kísérlet során az alanyok tizenkét héten át napi két alkalommal 300 mg ashwagandha-kivonatot kaptak, majd az időszak végén a kísérlet résztvevőinek megvizsgálták. Az eredmények szignifikáns, 13,58%-os javulást mutattak a maximális oxigénfogyasztás mutatóban, valamint a közérzetben és az általános fizikai állapotban egyaránt. Mérséklődött a résztvevők stressz-szintje, csökkent a fáradtságérzetük, és mintegy 75%-kal nőtt az izomerő a felsőtest, 50%-kal pedig az alsótest izmainak esetében. Ismerd meg a részleteket itt –> https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2021/06/KSM-66-Ashwagandha-For-Cardiorespiratory-Endurance-and-Recovery.pdf

Összetevők:

KSM-66 Ashwagandha (Withania somnifera) gyökér kivonat, glicin, zselatin (kapszula héj).

Hatóanyagtartalom a napi adagban (1 kapszula):

NévMennyiség NRV %*
Ashwagandha gyökér kivonat, melyből Withanolid 12,5mg250 mg **
Glicin350 mg **

%NRV: felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a
** a napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

Ajánlott adagolás:

Napi 1 kapszula bevétele javasolt. Étkezések előtt 20-30 perccel, egy pohár vízzel ajánlott lenyelni, ha az orvos másként nem rendeli.

Figyelmeztetések: Ne használja a terméket, ha allergiás a termék bármelyik összetevőjére!
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Használat előtt konzultáljon orvosával, ha ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal! Gyermekek elől elzárva tartandó. 12 év alatt nem használható. Terhesek és szoptató anyák nem használhatják!

Vásárlóink mondták

Ashwagandha® KSM66 kapszula glicinnel 60 db termékről 44 értékelés
4,9
44 vélemények alapján
1-10 of 44 reviews
 1. N

  A lányom szedi és az első pár napban is könnyebbnek érezte magát, elmúlt szorongás és stressz

 2. N

  Nagyon jó, pihentető az alvásom, mióta szedem. Máskor is fogok rendelni belőle, másnak is ajánlottam már.

 3. LG

  nagyon elégedett vagyok a termékkel, legközelebb rendelni fogok

 4. AK

  Hatékony

 5. N

  Legjobb termék minden jó hatása érződik rövid időn belül.A webshop korrekt és megbízható

 6. TK

  Nekem bevált.

 7. T

  Időben megérkezett, nyugodtabb alvás.

 8. AS

  Erőnlétem sokat javult. Újból rendezni fogok. Másnak is csak ajánlani tudom. A kiszállítási idő 1 nap volt szintén, csak pozitívan tudok nyilatkozni.

 9. A

  Még nincs eredmény

 10. ZK

  Bevált!

vissza az árakhoz
What Our Clients Say
3433 vélemény