Stressz és alvás

Az idegrendszer megfelelő működése az egészséges élet kulcsa!

Az idegrendszer irányít

Az agyadban található, specializált sejtek, az ún. neuronok receptorai érzékelik a testedből és a külvilágból érkező ingereket, és segítenek neked abban, hogy stresszhelyzetekben képes legyél a megfelelő válaszreakció mellett dönteni.

Vagyis valójában az idegrendszered mondja meg neked, mikor egyél, mikor menj mosdóba, mikor vagy fáradt, és mikor van szükséged töltekezésre. Ahogy az idegrendszer megfelelő működése segít ahhoz is, hogy képes legyél összetett gondolatok megfogalmazására, beszédre, társas kapcsolatokra, munkára és tanulásra. Végső soron az idegrendszer komplexitása és egészsége tesz téged emberré, azzá, aki vagy.

Ezért olyan fontos, hogy támogasd idegrendszered működését, és használj komplex étrend-kiegészítőt minden nap!

Az idegrendszer felépítése

Az idegrendszer egy neuronsejtekből álló, összetett információs hálózat, melynek két fő alkotója a központi, vagy más néven centrális idegrendszer, illetve a környéki idegrendszer. A központi idegrendszer fizikai védelméről a koponya, az agyvíz, valamint a csigolyák sora gondoskodik. Az idegrendszer egészsége, a sejtek állapota, valamint a köztük zajló információcsere hatékonysága azonban csak akkor biztosított, ha a testünkbe megfelelő mennyiségű és minőségű vizet, élelmet, vitaminokat és ásványi anyagokat viszünk be.

Az idegrendszer támogatása vitaminokkal

Beleülnél olyan autóba, amit egy álmos, krónikusan fáradt és kissé zilált sofőr vezet? Ugye, hogy nem?! Magától értetődő, hogy azt akarod, hogy akinél a kormány és a felelősség van, legyen tiszta, logikus, következetes és megbízható, erős és gyors, biztonságos és terhelhető. Mivel szervezeted platformján az idegrendszer a főnök, az idegrendszer támogatása vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel elsődleges feladatod.

Ne feledd! Napjaink vitamin- és tápanyaghiányos élelmiszerei mellett a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás és a megfelelően megválasztott alvásmennyiség mellett is jól jöhet az idegrendszernek egy kis támogatás!

Vélemények

Vásárlóink mondták

0 +

Több, mint 2000 ötcsillagos vélemény

Rated 4.7 / 5 | 2105 vélemény alapján

Rating Rating Rating Rating Rating
Névtelen

Nem tudok róla véleményt mondani, mert egyszerre használom.

Rating Rating Rating Rating Rating
Józsefné Kubinyi

Kicsit stresszes állapotom, eddigi tapasztalatom alapján, kedvezően javult

Rating Rating Rating Rating Rating
Szilárdné Jakab

Nagyon jó a termék.Újra rendelni fogok.Gyorsan és pontosan történt a termék kiküldése.Minden ismerősömnek ajánlani fogom az USA Medical Webáruházat.

Rating Rating Rating Rating Rating
Ágnes N.

Amióta szedem, sokkal jobb az emésztésem, az állóképességem és nem utolsó sorban jobb, kiegyensúlyozottabb a hangulatom. A szállítás gyors volt, pár nap alatt megkaptam a terméket.

Rating Rating Rating Rating Rating
Mónika Bittmann

Tiszta termék, ezért tettem le a voksomat az USA Medical termékei mellett.

Rating Rating Rating Rating
Temes G.

Még nincs 100%-os benyomásom, de érzékelhető valamely hatás

What Our Clients Say
3135 vélemény