TERMÉKEK
MENÜ

Multivitaminok

Multivitamin, mely egyetlen kapszulával bejuttatja a szervezetbe a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb tápanyagokat. A test egészségesebb működéséhez a multivitaminok is hozzájárulnak a benne található összetevők jótékony hatásának köszönhetően.

Természetesen a multivitaminok hasznosulása erősen függ egészségi állapotunktól, étrendünktől és életkorunktól is. Kifejezetten nők is férfiak számára is készül USA medical multivitamin. Ezen kívül a termékek között megtalálható az immunrendszer optimális működését fokozó multivitamin készítményt is.

Multivitamin készítményeink természetes és vegyszermentes összetevőkkel, kiváló minőségben és összetételben készülnek. Kitűnő kombinációban tartalmazza a vitaminokat, növényi kivonatokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.

Multivitaminok: milyen előnyei vannak a vitamin fogyasztásnak?

Multivitamin, mely egyetlen kapszulával bejuttatja a szervezetbe a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb tápanyagokat. A test egészségesebb működéséhez a multivitaminok is hozzájárulhatnak a bennük található összetevők jótékony hatásának köszönhetően. Természetesen a multivitaminok hasznosulása erősen függ egészségi állapotunktól, étrendünktől és életkorunktól is. Multivitamin készítményeink természetes és vegyszermentes összetevőkkel, kiváló minőségben és összetételben készülnek. Kitűnő kombinációban tartalmazzák a vitaminokat, növényi kivonatokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. 

Fontos, hogy a megvásárolt vitamin kiegészítők nem helyettesítik a változatos és egészséges étrendet.

Multivitaminok férfiaknak vs. multivitaminok nőknek: van különbség?

Kifejezetten nők is férfiak számára is készül USA medical multivitamin. De mi pontosan a különbség a férfiaknak és nőknek szánt multivitamin készítmények között? A tápanyagszükségletet befolyásolja a kor, testsúly, fizikai aktivitás és a nem is. Általában a férfiak magasabb vitamin- és ásványi anyag szükséglettel rendelkeznek, mint a nők. Ezért a javasolt napi bevitel (angolul: recommended dietary allowance, RDA) is nem szerinti bontást használ.

  • Multivitaminok férfiaknak: Általában magasabb koncentrációban tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket.
  • Multivitaminok nőknek: A női szervezet igényeire szabott, csökkentett tápanyagtartalmú étrend-kiegészítő termékek.

Multivitaminok gyerekeknek

Multivitaminok gyerekek számára is elérhetők, az ilyen típusú étrend-kiegészítő készítményekben általában kisebb mennyiségű vitamin és ásványi anyag koncentráció található. 

Multivitaminok 50 év felett

A kor előrehaladtával bizonyos krónikus betegségek kockázata növekedhet. A multivitaminokban található mikronutriensek segíthetnek az egészség hosszútávú megőrzésében. Multivitaminok 50 év feletti személyek számára gyakran a csontozat és porcok megfelelő működését támogató komponenseket tartalmaznak. Ilyen tápanyagok lehetnek az alábbiak.

  • A cink segíti a normál csontozat fenntartását.
  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához.
  • A D-vitamin támogatja az egészséges csontozat fenntartását.
  • A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
  • A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához.
  • A K-vitamin elősegíti a normál csontozat fenntartását.
  • A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
  • A mangán támogatja a normál csontozat fenntartását.

Étrend-kiegészítő és kozmetikum készítményeink nem helyettesítik az egészséges életmódot és a vegyes, kiegyensúlyozott étrendet. Ne lépje túl a javasolt adagolási mennyiséget. Ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszert szed, konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével, mielőtt bármelyik termékünket alkalmazni kezdené. Az étrend-kiegészítőkre és szájápoló kozmetikai készítményekre vonatkozó jogszabályok értelmében nem állíthatunk gyógyhatást vagy betegséget megelőző hatást a készítményekről. Termékeink nem a betegségek megelőzésére vagy gyógyítására szolgálnak. A CBD termékeket terhesség vagy szoptatás esetén tilos alkalmazni. Amennyiben weboldalunkat használja, azzal elfogadja Adatvédelmi szabályzatunkat és Általános Szerződési Feltételeinket. Az USA medical® márkanévben a “medical” kifejezés nem jelent gyógyászattal kapcsolatos tevékenységet.

Vásárlóink mondták

Férjemnek vettem. Ő megvan elégedve vele már a második kúrát csinálja végig.

Ágnes
Rating Rating Rating Rating Rating

Férjemnek rendeltem. A termék bevált számára, többször vásároltam.

Judit
Rating Rating Rating Rating Rating

Minden egyben amire szükségem van, egy kis extra c és d vitaminnal kísérem.

Tímea
Rating Rating Rating Rating Rating

Fiam jól bírja az egyetemet, nem fáradékony és nem beteg

Szilvia
Rating Rating Rating Rating Rating

Kiváló termék ! Minden benne van amire a szervezetnek szüksége van .

Sándor Porga
Rating Rating Rating Rating Rating

Igazán meg most kezdtem szedni változást még nem érzem!

Vera G.
Rating Rating Rating Rating

Több, mint 150.000 eladott termék

Gyors kiszállítás
Akár másnap megérkezik, ingyenes szállítással.*

Megbízható termék
Az USA medical kft. magyar forgalmazó, több ezer vásárlóval.

Labortesztek
A hatóanyag tartalmat laborvizsgálati eredmények igazolják.

Több, mint 400 partner
Bioboltokban és gyógyszertárakban is megvásárolhatod.

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ