TERMÉKEK
MENÜ

USA medical multivitaminok

Szervezetednek, akárcsak neked, szüksége van olykor egy kis extra támogatásra! Az USA medical multivitaminok életkori sajátosságok és speciális igények alapján összeállított, komplex készítmények.

Próbáld ki őket!

USA medacial étrend-kiegészítők a lendületes életért

Csúcsminőségi táplálék-kiegészítőink gondosan válogatott alapanyagokból és a legmagasabb minőségellenőrzés mellett készülnek.

Van e szükség a multivitaminok alkalmazására?

A kiegyensúlyozott étrendet és az egészségtudatos, sportban gazdag életmódot semmi sem helyettesítheti, az USA medical multivitaminjai azonban hozzájárulhatnak a szervezet egészségéhez.

A sietős mindennapok kapkodását, az el-elmaradozó edzéseket, az irodai munka utáni kötelező háztartási körök keltette stresszt, valamint az egyoldalú táplálkozást nem lehet csupán a multivitaminok következetes alkalmazásával felszámolni. A napi vitaminszükséglet biztosítása azonban nemcsak a közérzetünket, hanem szervezetünk ellenálló képességét is javítja. Gondoskodj magadról te is az USA medical multivitaminok segítségével!

Multivitaminok nőknek

A nők hordozzák hátukon a világot: gyermeket szülnek és nevelnek, egyben tartják a háztartást, főznek, dolgoznak, sportolnak, tanulnak, és közben gondoskodnak a család érzelmi-fizikai szükségleteiről is. Nap mint nap küzdenek, és akár saját komfortjukról is lemondanak, hogy a család többi tagja számára minden meglegyen.

A női test és elme igénybevétele, valamint szükségletei eltérnek a férfiak számára optimális vitamin- és ásványianyag-szükséglettől. Mi az USA medicalnál felismertük ezt, és létrehoztuk a multivitaminok nőknek készített új generációját, mely végre azt adja a hölgyeknek, amire valóban szükségük van. 12 különféle vitamin, 7 ásványi anyag és nyomelem, 14 növényi és gyümölcskivonat a női egészségért az USA medical Multivitamin for Women készítményében, a nők igényeire szabva.

Multivitamin férfiaknak

Az USA medical multivitaminok férfiaknak kínált verziója nagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, hiszen mi tudjuk, mire van szükségük a férfiaknak. Egyetlen kapszulában 12 különféle vitamin, 7 ásványi anyag és nyomelem, valamint 13 növényi kivonat segíti hozzá a férfit az egészséges mindennapokhoz. Tegyél magadért, tegyél a férfiért, akit szeretsz!

Multivitaminok 50 év felett

Az életkor előrehaladtával a férfi és a női testben is hormonális változások figyelhetők meg, melyek hatására a szervezet ellenálló képessége csökken. A menopauzát követően a női test működése megváltozik, és előfordulhat, hogy váratlan kihívásokkal kell szembenézned.

Mivel éveink számának növekedésével szervezetünk megújulásra való képessége egyre csökken, kiemelten fontos a test számára szükséges vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és növényi kivonatok pótlása. A USA medical komplex multivitaminok 50 év felett is támogatják az egészséges test és az idegrendszer egyensúlyának fenntartását.

Multivitaminok 50 év felett: miért van rá szükség?

Szeretnél minden szükséges vitamint és ásványi anyagot egyetlen kapszulával biztosítani szervezeted számára? Tájékozódni akarsz, hogy tudd, 50 felett milyen multivitaminokra van szükséged? Összegyűjtöttük számodra a legfontosabbakat itt:

 

  • A B12- vitamin segít, hogy emésztőrendszerünk hibátlan működése biztosított legyen. Hiányában zavartság és mentális zavarok léphetnek fel.
  • A cink segíti a szénhidrát-anyagcsere folyamatait és az ideális vércukorszint fenntartását, valamint hozzájárul a csontozat egészségéhez is.
  • A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az egészséges csontozat fenntartásához is.
  • A D-vitamin támogatja az egészséges csontozat fenntartását, erősíti a szív- és érrendszert, és csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.
  • A foszfor elősegíti a csontépítéshez nélkülözhetetlen kalcium eredményes felszívódását, ezáltal részt vesz a normál csontozat fenntartásában.
  • A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, pótlásával megállítható vagy lassítható a csontritkulás kialakulása.
  • A K-vitamin elősegíti a normál csontozat, valamint az egészséges véralvadási folyamatok fenntartását.
  • A magnézium nemcsak a normál csontozat fenntartásában játszik fontos szerepet, hanem az optimális vérnyomás és vércukorszint beállításában is.
  • A mangán támogatja a normál csontozat fenntartását, az anyagcsere-folyamatok egészségét, valamint a vércukor-szabályozás folyamatait is.

 

Ne feledd! Az életkor csak egy szám, de tested jelzései nem hazudnak.

Weboldalunk sütiket (cookie) használ melyek az oldal techikai működéséhez szükségesek. TÖBB INFORMÁCIÓ

What Our Clients Say
3134 vélemény