Szemvitamin kapszula növényi hatóanyagokkal 60 db

(12 vásárlói értékelés)

A szem egészségének támogatásáért extra luteinnel!
A kapszulákat a szem egészségét támogató vitaminokkal és ásványi anyagokkal, valamint egyedi növényi kivonatok és erőteljes hatóanyagok keverékével töltöttük meg, hogy természetes módon támogathasd a látásodat!

Étrend-kiegészítő kapszula
OGYÉI Notifikációs  szám:
32739/2023
Kiszerelés: 60 db
Származási ország: EU

További részletek a termékről

Original price was: 4.500Ft.Current price is: 3.375Ft.

Raktáron | Várható kiszállítás: 2024.05.06

Leírás

Összetevők

Adagolás

Laborvizsgálat

Vélemény (12)

Vision MAX  – a szem egészségéért és a normál látásért!

Az USA medical Vision MAX  készítményünk vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok, valamint lutein, rutin, zeaxanthin, kvercetin és még számos erőteljes hatóanyag kombinációjával támogatja a szem egészségét és a normál látást!

Szemünk és látásunk védelme és támogatása kiemelt figyelmet érdemel, ugyanis egész életünkben nagyban meghatározza az életminőségünket és azt, hogy hogyan érzékeljük a körülöttünk lévő világot. A szemek és látás támogatására alkotta meg az USA Medical a Vision MAX – Eye Formula kapszuláját, ami 60 db-os kiszereléssel 1 havi adagot tartalmaz felnőttek számára.

Cink és B-vitaminok a látás egészségének támogatásáért

B2-vitamin (riboflavin), a B7-vitamin (biotin) , valamint a cink hozzájárulnak a normál látás fenntartásához, ezenfelül a cink részt vesz az A-vitamin megfelelő anyagcseréjében, ami a fentieken kívül támogatja a látás egészségét.

Az USA Medical Vision MAX – Eye Formula-ban megtalálható B-vitaminok (B1, B2, B3, B12) jótékony hatást fejtenek ki a nyálkahártyára, támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Ezen felül a B12-vitamin csökkenti szervezetünkben a homocisztein nevű aminosav mennyiségét. Ez azért lényeges, mert a magas homocisztein-szint károsíthatja az érfalat, vérrögöket okozhat, és hozzájárulhat az időskori vakságba torkolló AMD (makula degeneráció) nevű betegség kialakulásához.

B1-vitamin, azaz a tiamin csökkentheti a szürkehályog kialakulásának esélyét, valamint csökkenti az albumin nevű fehérje jelenlétét a vizeletben, ami az egyik prekurzora a II. típusú cukorbetegséggel járó retinopátiának (szem látóhártyájának betegsége).

Ezen felül a B2-vitaminról, a riboflavinról azt érdemes tudni, hogy csökkenti a szemrendellenességek kialakulásának esélyét, mint például a szürkehályog.

B3-vitamin, azaz a niacin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Kutatások alátámasztották, hogy a niacin megelőzi a látóidegek sérülésével járó glaukóma (zöldhályog) kialakulását.

Továbbá a cink:

  • részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában.
  • részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében.
  • hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához.
  • hozzájárul a normál DNS- szintézishez.
  • szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.
  • részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
  • részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
  • részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében.
  • szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben.
  • hozzájárul a normál látás fenntartásához.
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A lutein és a zeaxantin

Ezek olyan természetes karotionid típusú vegyületek, amelyeket a zöld leveles saláták, a sárga gyümölcsök és a főtt spenót tartalmaz. A lutein a retina és a szemlencse egyik fontos összetevője, ezért fontos odafigyelnünk a megfelelő bevitelre. Kiszűrheti a károsodást okozó fénysugarakat, megelőzheti a makuladegenerációra jellemző homályos látást, és azoknak is támogatást nyújthat, akik sokat ülnek a monitor előtt.

zeaxantin biztosítja a pigmentációt a szemben. Egyes felmérések szerint minél több pigement található a szemben, annál alacsonyabb az esélye az öregedéssel járó látászavarnak.

Érdemes tudni, hogy a lutein és a zeaxantin együtt még hatásosabbak, mint külön-külön, hiszen kiegészítik egymást a látás és a szemek egészségének támogatásában.

Halolajból származó DHA is erősíti az összetevők hatását!

Növényi kivonatok az USA Medical Vision MAX-ban

Ezek mellett az USA Medical Vision MAX – Eye Formula-ban helyet kapott a ginkgo biloba levél kivonat, a szemvidítófű kivonat, a százlevelű rózsa kivonat, valamint a rutin is és kvercetin

szemvidítófüvet már évtizedek óta alkalmazzák a természetgyógyászatban a szemfáradtság, túlerőltetés, szárazság, fényérzékenység, kötőhártya-gyulladás,  és árpa csillapítására. Ezen felül a benne található C-vitamin és A-vitamin tovább javítja a szemre tett pozitív hatást.

ginkgo biloba levél kivonat elősegítheti a perifériás keringést, ami különösen hasznos a szem számára.

százlevelű rózsa kivonat fő fito-összetevői a terpenoidok, glikozidok, flavonoidok, tanninok , fenolos vegyületek, pro-antroocianidok, pektin és riboflavin. Támogathatja a szem egészségét.

virágporban természetesen megtalálható rutin erősíti az erek falát, ezért kedvezően hathat az érrendszerre, ráadásul antioxindáns tulajdonsága miatt jótékony hatással lehet a keringésre is.

Források:

  • https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19057893/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8709149/
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5290695/
  • https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0975947621001522

Összetevők:

L-aszkorbinsav, zselatin kapszulahéj, nikotinamid, cink-citrát, lutein, D-alfa-tokoferol, szemvidítófű kivonat (Euphrasia Officinalis), ginkgo biloba levél kivonat, százlevelű rózsa kivonat (Rosa Centifolia), rutin, dokozahexaénsav, tiamin-hidroklorid, riboflavin, zeaxantin, kvercetin, réz-glükonát, D-biotin, béta-karotin, szelén, cianokobalamin.

Hatóanyagtartalom a napi adagban (1 kapszula):

NévMennyiségNRV %*
C-vitamin215 mg269%
B3-vitamin40 mg250%
Cink25 mg250%
E-vitamin20 mg167%
B1-vitamin8 mg727%
B2-vitamin8 mg571%
Réz2 mg200%
Biotin 800 µg1600%
A-vitamin 800 µg100%
Szelén55 µg100%
B12-vitamin27 µg1080%
Lutein25 mg**
Szemvidítófű kivonat15 mg**
Ginkgo biloba levél kivonat15 mg**
Százlevelű rózsa kivonat15 mg**
Rutin10 mg**
DHA (halolaj por)10 mg**
Zeaxantin5 mg**
Kvercetin5 mg**
*NRV %: felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a
** a napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva

Allergén információ: termékünk halat, szóját, rákféléket, mogyorót és dióféléket feldolgozó üzemben készül!

Ajánlott adagolás:

Napi 1 kapszula bevétele javasolt. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések előtt 20-30 perccel  egy pohár vízzel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.

Figyelmeztetések: Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekektől gondosan elzárva tartandó!

Allergén információ: termékünk halat, szóját, rákféléket, mogyorót és dióféléket feldolgozó üzemben készül!

Vásárlóink mondták

Szemvitamin kapszula növényi hatóanyagokkal 60 db termékről 12 értékelés
4,8
12 vélemények alapján
5 csillag
92
92%
4 csillag
0%
3 csillag
8
8%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
front
1-10 of 12 reviews
  1. VP

    még nem látok változást

  2. TS

    Most kezdtem szedni, remélem úgy ahogy az 1000 -es CBD olaj ez is pozítivan fog hatni?

  3. ZP

    Pár napja szedem csak, még nem tapasztaltam változást.

  4. CK

  5. IK

    Használom, szürkehályog műtétre van szükségem..

  6. N

    .

  7. T

    Még csak egy hete szedi édesanyám,(makuladegenerávióval és szürke hályoggal diagnosztizált)de elmondása szerint a nagyobb méretű betűk kirajzolódnak előtte és el is tudja olvasni.

    front
  8. LM

    Meg vagyok elégedve vele.

  9. AB

    Még nincs változás

  10. MA

    Megfelel

vissza az árakhoz
What Our Clients Say
338 vélemény